Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: +36309278563
(H-P 8:00-15:30)

Miháczi kandalló

Ismerje meg Ön is a Miháczi Kandallót!

Miháczi  Kandalló már 1998 óta van jelen a kandallóépítés hazai piacán. 

Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk, számos ismerettel gazdagítottuk cégünket. 

Ma Magyarországon rengeteg vállalkozás foglalkozik kandallóépítéssel, ami nem teszi könnyűvé az ügyfelek számára a választást.  Ha nem tudja, hogy miért pont a Miháczi Kandallót válassza, akkor fussa át érveinket, melyekkel a döntését szeretnénk megkönnyíteni.

Legyen szó akár fatüzelésű kandallóról, kandallókályháról vagy elektromos kandallóról, mi vállaljuk annak  modern, klasszikus, rusztikus stílusú beépítését. 

Kandallócenter irodai munka Kandallócenter - Miháczi és Társa kft. céges autók

Különösen nagy figyelmet fordítunk az egyedi elképzelések megvalósítására is, hiszen tudjuk, ahogyan nincsen két egyforma kandalló, úgy a vásárlói igények is sokfélék lehetnek. 

A Miháczi Kandalló vásárlói magasabb árfekvésű, exkluzív vagy egyedi gyártásban készült kandallókat keresnek, akik számára a magas szintű műszaki tartalom, korszerű, minőségi anyagok használata mellett, fontos a sokéves szakmai tapasztalat és hozzáértés.

A kandallóval történő fűtés ma már lehetőséget nyújt akár több helyiség fűtésére vagy központi fűtés kialakítására is. Kínálatunkban nagy hangsúlyt helyezünk a panorámaüveges, valamint a két-, három- vagy négyoldalas üvegezéssel ellátott tűzterekre, melyek közül a megrendelők többnyire magas hatásfokú, folytonégő kivitelt választanak.

BemutatóteremBemutatóterem

Referencia munkáinkReferencia munkáink

Filozófiánk

Büszkék vagyunk arra, hogy elégedett vásárlók ajánlanak minket tovább, akiknek igyekszünk a lehető legtöbb és legpontosabb információkat átadni. Beépítési dokumentumaink, segédlegeink, illetve lakberendezési inspirációink segítségével a jövőben szeretnénk minél szélesebb körben, mindenki számára elérhetővé tenni a kandallózás élményét. Ennek érdekében folyamatosan bővítjük kínálatunkat, elektromos termékeink látványát már azok is élvezhetik, akik korábban nem rendelkeztek a kandallózás élményéhez szükséges feltételekkel (kémény, családi ház).


Zöld iroda   Megalakulásunk óta fontos küldetésünk, hogy működésünk során olyan megoldásokat alkalmazzunk, melyek a környezetvédelmet szolgálják. Nemcsak a szelektív hulladékgyűjtés alkalmazásával váltunk ,,zöld céggé”, hanem kiemelt figyelmet szentelünk a kandallóépítés során keletkezett csomagolóanyagok megfelelő helyre történő újrahasznosítására is. Olyan termékeket forgalmazunk, melyek az újrafelhasználás, bio szemléletmód rendszerébe jól beilleszthetőek.

Okleveleink   Okleveleink tanúsítják, hogy számos hazai és külföldi szakmai képzésen vettünk részt. Tudásunkat azóta is fejlesztjük és folyamatosan képezzük.

AAA - pénzügyi minősítés   Tripla A (AAA) minősítési besorolást kaptunk az Építőipari Panaszmentességi Információs és Minősítő Rendszer keretei között és szabályainak megfelelően.

AAA - pénzügyi minősítés   Vállalkozásunk Magyarország pénzügyileg legstabilabb cégei között szerepel. Ilyen pénzügyi besorolással csak a cégek 9,82%-a rendelkezik.

Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestülete

 

Szakmai érdekképviseleti tagságaink: A Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestületének; az Ecommerce Hungary Egyesület Kisvállalati Tagozatának; és a Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarának önkéntes  tagjai  vagyunk. Vállalkozásunk tulajdonosa Miháczi Szilveszter 4 évig - 2020 és 2024 között - a Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatát vezette.


Kamara által ajánlott vállalkozás

 

Vállalkozásunk elnyerte a “Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegyet! A Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elismerése nem csak a minőségi munkánk elismerése, hanem a hitelesség, szakmaiság és biztonság jegyében végzett munkánk eredménye is.


Év kiváló internetes kereskedője

 

Vállalkozásunk webáruháza a Kandallocenter.hu elnyerte a “Szakmai Elit Év Kiváló Internetes Kereskedője 2023” díjat! Ez a kitüntetés nem csak a kemény munkánk elismerése, hanem az elkötelezettségünk és a szenvedélyünk gyümölcse is.


Szép házak

 

Számos lakberendezési magazinban jelentek meg munkáink: Szép Házak, Otthon magazin, Gerendaházak, Veranda, Otthonok és kertek.  Már négyszer alkalommal is megkértek minket, hogy szakcikket írjunk kandalló témakörben a Szép házak magazinban, amire nagyon büszkék vagyunk.