Kérdése van? +36309278563

Kályhaventillátor”Oszilo”, kályhatetőre állítható
Kályhaventillátor”Oszilo”, kályhatetőre állítható
48 060 Ft

Kályhaventillátor”Oszilo”, kályhatetőre állítható

Kályhaventillátor, forgatható funkcióval. A kályha ventilátor semmiféle áramforrást nem igényel! Nincs elem. Az önellátását csak a kályha melege okozza. Gyorsindítási funkció, Túlmelegedés elleni védelem, 50 fokban forgatható rotor 4 lapáttal.
Motoros ventilátor, amely csendesen és hatékonyan keringteti a fatüzelésű kályhából, szénkályhából vagy más hőforrásból származó meleg levegőt otthonában. A ventilátor sebessége nő a hőforrás hőmérsékletének növekedéséhez képest. Tehát minél melegebb a kályhája, annál gyorsabban fog működni, és annál nagyobb lesz a keringett levegő mennyisége. Mozgatható rotáció (külön be és kikapcsolható). A sütő melege még jobban eloszlatható a helyiségben. A hőcserélő kezdő hőmérséklete kb. 50 fokos. Az üzemi hőmérséklet: 80-350 C°. Kb. 90 fokon kezdődik a forgatható mechanizmus.
Figyelmeztetés: ne olajozza ventillátorát! A ventilátor egyes részei működése közben nagyon forrók lesznek, és időbe telik, amíg kihűl a kályhából. Ha kiveszi a kályhából, győződjön meg arról, hogy olyan helyre van-e helyezve, amely ellenáll a hőnek.
Várható szállítási idő
Átlag 15-25 munkanap
Rendelhető
48 060 Ft
Adatok
Terméktípus
Kályhaventillátor
Gyártó
Lienbacher
Magasság
219 mm
Szélesség
180 mm
Mélység
110 mm
Cikkszám
21-00-383-2