Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: +36309278563
(H-P 8:00-15:30)

CSAK MEG KELL ÁLMODNIA KANDALLÓJÁT, MI MEGVALÓSÍTJUK!

 

Mi másra vágyhatnánk a dermesztően fagyos téli estéken, miközben elnyúlunk egy kényelmes kanapén vagy fotelben, mint a lobogó tűz látványára és a ropogó fa hangjára?

A Miháczi Kandalló szakemberei ezt a hangulatot képesek megteremteni az Ön otthonában magas szakértelemmel, hatékonyan, a legkorszerűbb kandallóépítési technológiák alkalmazásával.

Úgy, hogy kandallóra tekintve mindig a nyugalom érzése hassa át, hiszen garantáljuk, hogy az üzemeltetés során sem fut bele semmiféle kellemetlen meglepetésbe vagy megoldandó problémákba.

 

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

 

◼︎TÖBB MINT 20 ÉVES TAPASZTALAT

Az iparban elérhető legmodernebb technológiával készítjük kandallóinkat, amivel kimagasló pontosságot és megbízható, állandó minőséget tudunk vásárlóinknak nyújtani.

◼︎LEGJOBB MINŐSÉGŰ ALAPANYAGOK

Bevált beszállítók bevált termékeit használjunk annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb színvonalú termékeket tudjuk nyújtani.

◼︎KIEMELKEDŐ ÜGYFÉLKEZELÉS

Számunkra rendkívül fontos az ügyfelek igényeinek megismerése és megértése. A ügyfeleinkkel való folyamatos kommunikáció és szaktanácsadás garantálja, hogy az igényeiknek legmegfelelőbb megoldás kerüljön kivitelezésre.

◼︎KÜLÖNLEGES FELADATOK

Termékeink helyszínre szállítása sértetlen állapotban és azok kiemelkedő gondossággal való beépítése ugyanúgy a munkák részét képezik. Még a nem mindennapi helyszínek sem tartanak minket vissza, mert nyitottak vagyunk a kihívásokra és szeretünk azoknak megfelelni.

 

BEMUTATÓTERMÜNK ELÉRHETŐSÉGE ÉS NYITVATARTÁSA

 

Keresse fel üzletünket!

A bemutatótermünk megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges.

 

9797 Nárai, Petőfi Sándor utca 100.

+36309278563

info@mihaczi.hu