x

MIHÁCZI KANDALLÓ

A legnépszerübb termékek

Romotop Riano 03 W acél/zsírkő

Füstcső átmérő: 150mm
Teljesítmény: 13,4kW

631 200 HUF

MIHÁCZI KANDALLÓ

Ismerje meg Ön is a Miháczi Kandallót!

A Miháczi  Kandalló már 1988 óta van jelen a kandallóépítés hazai piacán. 

Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk, számos ismerettel gazdagítottuk cégünket. 

Ma Magyarországon rengeteg vállalkozás foglalkozik kandallóépítéssel, ami nem teszi könnyűvé az ügyfelek számára a választást.  Ha nem tudja, hogy miért pont a Miháczi Kandallót válassza, akkor fussa át érveinket, melyekkel a döntését szeretnénk megkönnyíteni.

Legyen szó akár fatüzelésű kandallóról, kandallókályháról vagy elektromos kandallóról, mi vállaljuk annak  modern, klasszikus, rusztikus stílusú beépítését. 

Kandallócenter irodai munka   Kandallócenter - Miháczi és Társa kft. céges autók


Különösen nagy figyelmet fordítunk az egyedi elképzelések megvalósítására is, hiszen tudjuk, ahogyan nincsen két egyforma kandalló, úgy a vásárlói igények is sokfélék lehetnek. 

A Miháczi Kandalló vásárlói magasabb árfekvésű, exkluzív vagy egyedi gyártásban készült kandallókat keresnek, akik számára a magas szintű műszaki tartalom, korszerű, minőségi anyagok használata mellett, fontos a sokéves szakmai tapasztalat és hozzáértés.

A kandallóval történő fűtés ma már lehetőséget nyújt akár több helyiség fűtésére vagy központi fűtés kialakítására is. Kínálatunkban nagy hangsúlyt helyezünk a panorámaüveges, valamint a két-, három- vagy négyoldalas üvegezéssel ellátott tűzterekre, melyek közül a megrendelők többnyire magas hatásfokú, folytonégő kivitelt választanak

Bemutatóterem

Bemutatóterem

Filozófiánk

Büszkék vagyunk arra, hogy munkáinkat elégedett ügyfelek ajánlják tovább, pozitív tapasztalatokat osztanak meg másokkal (akik még az építés előtt állnak), ezért fontosnak tartjuk azt is, hogy még hosszú évek után is önfeledten élvezzék a kandallózás által nyújtott élményt.

Megalakulásunk óta fontos küldetésünk, hogy működésünk során olyan megoldásokat alkalmazzunk, melyek a környezetvédelmet szolgálják. Nemcsak a szelektív hulladékgyűjtés alkalmazásával váltunk ,,zöld céggé”, hanem kiemelt figyelmet szentelünk a kandallóépítés során keletkezett csomagolóanyagok megfelelő helyre történő újrahasznosítására is. Olyan termékeket forgalmazunk, melyek az újrafelhasználás, bio szemléletmód rendszerébe jól beilleszthetőek. 
 
Zöld iroda Megalakulásunk óta fontos küldetésünk, hogy működésünk során olyan megoldásokat alkalmazzunk, melyek a környezetvédelmet szolgálják. Nemcsak a szelektív hulladékgyűjtés alkalmazásával váltunk ,,zöld céggé”, hanem kiemelt figyelmet szentelünk a kandallóépítés során keletkezett csomagolóanyagok megfelelő helyre történő újrahasznosítására is. Olyan termékeket forgalmazunk, melyek az újrafelhasználás, bio szemléletmód rendszerébe jól beilleszthetőek.

Okleveleink Okleveleink tanúsítják, hogy számos hazai és külföldi szakmai képzésen vettünk részt. Tudásunkat azóta is fejlesztjük és folyamatosan képezzük.

Tripla A (AAA) minősítés Tripla A (AAA) minősítési besorolást kaptunk az Építőipari Panaszmentességi Információs és Minősítő Rendszer keretei között és szabályainak megfelelően.

A - pénzügyi minősítés Vállalkozásunk Magyarország pénzügyileg legstabilabb cégei között szerepel. Ilyen pénzügyi besorolással csak a cégek 9,82%-a rendelkezik.

Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestülete

Szakmai érdekképviseleti tagság: a Vas Megyei Kereskedelmi Iparkamara illetve a Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestületének önkéntes  tagjai is vagyunk. Vállalkozásunk tulajdonosa Miháczi Szilveszter a kézműipari tagozat vezetője, valamint a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke is. 


Szép házak

Számos lakberendezési magazinban jelentek meg munkáink: Szép Házak, Otthon magazin, Gerendaházak, Veranda, Otthonok és kertek.  Már négyszer alkalommal is megkértek minket, hogy szakcikket írjunk kandalló témakörben a Szép házak magazinban, amire nagyon büszkék vagyunk.


Minőség és hatékonyság 


A kandallóépítés során számos területen nyílik lehetőség a költségek csökkentésére azon kivitelezők számára, akik az olcsó munka érdekében feladják szakmaiságukat. A munkájukra keveset adó, ennek ellenére látványos kandallókat építő "mesterek" munkáját a rosszul megválasztott építési anyagok és technológia, valamint a helytelen szerkezetkialakítási mód jellemzi.

A Miháczi Kandalló szakemberei minden esetben a magas színvonalú megoldásokat alkalmaznak, így biztos lehet abban, hogy a Miháczi által épített kandallója hosszú élettartamú és biztonságos lesz, használata során egészségre káros anyagok nem kerülhetnek az otthonába. Épített kandallóinkra jellemzően 5 év jótállást vállalunk!


 
Lépjen velünk kapcsolatba, hogy elkészíthessük álmai kandallóját!
Technikai kérdésekkel kapcsolatos információ: 06 30 927 8563
Általános értékesítési információ: 06 30 896 0132
Árajánlatkéréshez írjon e-mailt az info@mihaczi.hu címre!
További elérhetőségeinket, bemutatótermünk címét itt találja.
 

A kandalló megrendelésének folyamata:

 • Tájékozódás a lehetőségekről.
 • Információk begyűjtése weboldalunkról.
 • Telefonon, e-mailben vagy személyesen bemutatótermünkben tájékoztatást kér.
 • Ingyenes árajánlatot készítünk elképzelései alapján.
 • Térítés ellenében kérhet helyszíni felmérést is (a felmérés díja jóváírásra kerül a megrendelés árában).
 • A leendő kandalló építési helyszínének, műszaki felmérése a helyszínen.
 • Az árajánlat véglegesítése.
 • Megrendelés, majd a típustól és ártól függően 30-50 százalékos előleg befizetése a bemutatótermünkben vagy átutalással.
 • Termékbeszerzés és gyártás.
 • Egyeztetés a kandallóépítés pontos időpontjáról telefonon.
 • Kandalló telepítése, majd ezzel egyidejűleg a fennmaradó vételár kiegyenlítése a helyszínen készpénzben.

Stílusok és típusok:

Építünk modern, klasszikus, rusztikus, légfűtéses/vízteres kandallókat és kályhákat, hőtárolós kivitelben is.

Forgalmazott márkák:

ROMOTOP, SPARTHERM, EDILKAMIN, ITALIANA CAMINI, MCZ, KWL, HAAS + SOHN, M-BOX, FIRTECHNIC, PANTECH, LIENBACHER

Minőségpolitikánk:

A Miháczi Kandalló számára a minőség nem csak termékminőséget, hanem etikai értékeket is jelent. Célunk az, hogy vezető szerepet töltsünk be a minőségi kandallóépítés és forgalmazás területén, ennek érdekében elkötelezzük magunkat az alábbiakra:
 1. A minőség cégünk vezetésének és minden munkatársának kiemelt feladata és felelőssége. Igyekszünk felülmúlni vásárlóinak elvárásait, ezért minden munkatársunk felelős saját munkája minőségéért, folyamatos fejlődéséért, és úgy dolgozik, hogy hozzájáruljon fogyasztóink, partnereink és tulajdonosaink elégedettségéhez.
 2. Megbízóink elégedettségének elnyerése érdekében célunk az összes szabályozási előírás kielégítésén túl az, hogy minden termékünk megfeleljen a vásárlók ésszerű minőségi, biztonsági elvárásainak és igényeinek.
 3. Tevékenységünk középpontjában a vásárló áll. Törekszünk arra, hogy vevőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Ennek megfelelően fejlesztjük szolgáltatásainkat és technológiánkat. Részletes, áttekinthető ajánlatokat adunk, versenyképes árakon.
 4. Fontosnak tartjuk a kölcsönös jó kapcsolatot beszállítóinkkal, törekszünk a minden érdekelt számára előnyös hosszú távú együttműködés kialakítására.
 5. Támogatjuk és megköveteljük a korszerű szakmai ismeretek elsajátítását és alkalmazását munkatársainktól. Rendszeres szakmai minőségügyi képzéssel, oktatással, és folyamatos tájékoztatással biztosítjuk szakembereink felkészültségét.
 6. Kiemelten kezeljük a környezet megóvását, a munkavállalók munka- és egészségvédelmét, a vízellátás biztonságát, melyek megvalósítása érdekében folyamatosan kiterjesztjük és fejlesztjük az ezekkel kapcsolatos minőségirányítási rendszereinket.
Lépjen velünk kapcsolatba, hogy megalkothassuk álmai kandallóját!
Technikai kérdésekkel kapcsolatos információ: 06 30 927 8563
Általános értékesítési információ: 06 30 896 0132
Árajánlatkéréshez írjon e-mailt az info@mihaczi.hu címre!
További elérhetőségeinket, bemutatótermünk címét itt találja.

Elérhetőségeink

SZOMBATHELY

Nyugat-magyarországi bemutatóterem

9797 Nárai, Petőfi u. 100

+36 30 927-8563, +36 30 896-0132 

info@mihaczi.hu

- Termékértékesítés és kiszállítás az egész Magyarország területére.
- Kivitelezési szolgáltatásunk, írányítószám szerint az alábbi területekre terjed ki:
1007-1239, 2000-2599, 2800-2899, 8000-9999

NYITVATARTÁS:
Hétfőtől - Péntekig
A bemutatóterem látogatásához időpontegyeztetés szűkséges (+36 30 927-8563)