x

MIHÁCZI KANDALLÓ

A legnépszerübb termékek

MIHÁCZI KANDALLÓ

Csak meg kell álmodnia kandallóját, mi megvalósítjuk!

Mi másra vágyhatnánk a dermesztően fagyos téli estéken, miközben elnyúlunk egy kényelmes kanapén vagy fotelben, mint a lobogó tűz látványára és a ropogó fa hangjára?

A Miháczi Kandalló szakemberei ezt a hangulatot képesek megteremteni az Ön otthonában magas szakértelemmel, hatékonyan, a legkorszerűbb kandallóépítési technológiák alkalmazásával. Úgy, hogy kandallóra tekintve mindig a nyugalom érzése hassa át, hiszen garantáljuk, hogy az üzemeltetés során sem fut bele semmiféle kellemetlen meglepetésbe vagy megoldandó problémákba.

 

Stílus és technológia

A 20 éves szakmai tapasztallattal rendelkező Miháczi Kandalló szakemberei a kandallók megszállottjai, így az egyedi stílus és a kreativitás minőségi kivitelezéssel társul. Mindez természetesen fa- és pellet- vagy gáztüzeléssel is megoldható, valamint az Ön maximális kényelmére törekedve akár távirányítós megoldással, hogy fel se kelljen állnia a fotelből.

A kandallóval történő fűtés ma már lehetőséget nyújt akár több helyiség fűtésére vagy központi fűtés kialakítására is. Kínálatunkban nagy hangsúlyt helyezünk a panorámaüveges, valamint a két-, három- vagy négyoldalas üvegezéssel ellátott tűzterekre, melyek közül a megrendelők többnyire magas hatásfokú, folytonégő kivitelt választanak.

 

Minőség és hatékonyság

A kandallóépítés során számos területen nyílik lehetőség a költségek csökkentésére azon kivitelezők számára, akik az olcsó munka érdekében feladják szakmaiságukat. A munkájukra keveset adó, ennek ellenére látványos kandallókat építő "mesterek" munkáját a rosszul megválasztott építési anyagok és technológia, valamint a helytelen szerkezetkialakítási mód jellemzi.

A Miháczi Kandalló szakemberei minden esetben a magas színvonalú megoldásokat alkalmaznak, így biztos lehet abban, hogy a Miháczi által épített kandallója hosszú élettartamú és biztonságos lesz, használata során egészségre káros anyagok nem kerülhetnek az otthonába. Épített kandallóinkra jellemzően 5 év jótállást vállalunk!

 
Lépjen velünk kapcsolatba, hogy elkészíthessük álmai kandallóját!
Technikai kérdésekkel kapcsolatos információ: 06 30 927 8563
Általános értékesítési információ: 06 30 896 0132
Árajánlatkéréshez írjon e-mailt az info@mihaczi.hu címre!
További elérhetőségeinket, bemutatótermünk címét itt találja.
 

A kandalló megrendelésének a folyamata

 • Tájékozódás a lehetőségekről.
 • Információk begyűjtése weboldalunkról.
 • Telefonon, e-mailben vagy személyesen bemutatótermünkben tájékoztatást kér.
 • Ingyenes árajánlatot készítünk elképzelései alapján.
 • Térítés ellenében kérhet helyszíni felmérést is (a felmérés díja jóváírásra kerül a megrendelés árában).
 • A leendő kandalló építési helyszínének, műszaki felmérése a helyszínen.
 • Az árajánlat véglegesítése.
 • Megrendelés, majd a típustól és ártól függően 30-50 százalékos előleg befizetése a bemutatótermünkben vagy átutalással.
 • Termékbeszerzés és gyártás.
 • Egyeztetés a kandallóépítés pontos időpontjáról telefonon.
 • Kandalló telepítése, majd ezzel egyidejűleg a fennmaradó vételár kiegyenlítése a helyszínen készpénzben.

Stílusok és típusok:

Építünk modern, klasszikus, rusztikus, légfűtéses/vízteres kandallókat és kályhákat, hőtárolós kivitelben is.

Forgalmazott márkák:

ROMOTOP, SPARTHERM, EDILKAMIN, ITALIANA CAMINI, MCZ, KWL, HAAS + SOHN, M-BOX, FIRTECHNIC, PANTECH, LIENBACHER
 

Miért pont a Miháczi Kandalló?

Ma Magyarországon rengeteg vállalkozás foglalkozik kandallóépítéssel, ami nem teszi könnyűvé az ügyfelek számára a választást.  Ha nem tudja, hogy miért pont a Miháczi Kandallót válassza, akkor fussa át érveinket, melyekkel a döntését szeretnénk megkönnyíteni.
 

Minőségpolitikánk

A Miháczi Kandalló számára a minőség nem csak termékminőséget, hanem etikai értékeket is jelent. Célunk az, hogy vezető szerepet töltsünk be a minőségi kandallóépítés és forgalmazás területén, ennek érdekében elkötelezzük magunkat az alábbiakra:
 1. A minőség cégünk vezetésének és minden munkatársának kiemelt feladata és felelőssége. Igyekszünk felülmúlni vásárlóinak elvárásait, ezért minden munkatársunk felelős saját munkája minőségéért, folyamatos fejlődéséért, és úgy dolgozik, hogy hozzájáruljon fogyasztóink, partnereink és tulajdonosaink elégedettségéhez.
 2. Megbízóink elégedettségének elnyerése érdekében célunk az összes szabályozási előírás kielégítésén túl az, hogy minden termékünk megfeleljen a vásárlók ésszerű minőségi, biztonsági elvárásainak és igényeinek.
 3. Tevékenységünk középpontjában a vásárló áll. Törekszünk arra, hogy vevőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Ennek megfelelően fejlesztjük szolgáltatásainkat és technológiánkat. Részletes, áttekinthető ajánlatokat adunk, versenyképes árakon.
 4. Fontosnak tartjuk a kölcsönös jó kapcsolatot beszállítóinkkal, törekszünk a minden érdekelt számára előnyös hosszú távú együttműködés kialakítására.
 5. Támogatjuk és megköveteljük a korszerű szakmai ismeretek elsajátítását és alkalmazását munkatársainktól. Rendszeres szakmai minőségügyi képzéssel, oktatással, és folyamatos tájékoztatással biztosítjuk szakembereink felkészültségét.
 6. Kiemelten kezeljük a környezet megóvását, a munkavállalók munka- és egészségvédelmét, a vízellátás biztonságát, melyek megvalósítása érdekében folyamatosan kiterjesztjük és fejlesztjük az ezekkel kapcsolatos minőségirányítási rendszereinket.
Lépjen velünk kapcsolatba, hogy megalkothassuk álmai kandallóját!
Technikai kérdésekkel kapcsolatos információ: 06 30 927 8563
Általános értékesítési információ: 06 30 896 0132
Árajánlatkéréshez írjon e-mailt az info@mihaczi.hu címre!
További elérhetőségeinket, bemutatótermünk címét itt találja.

 

Elérhetőségeink

SZOMBATHELY

Nyugat-magyarországi bemutatóterem

9797 Nárai, Petőfi u. 100

+36 30 927-8563, +36 30 896-0132 

info@mihaczi.hu

- Termékértékesítés és kiszállítás az egész Magyarország területére.
- Kivitelezési szolgáltatásunk, írányítószám szerint az alábbi területekre terjed ki:
1000-1299, 2000-2999, 3000-3099, 7000-7299, 7400-7599, 8000-9999

NYITVATARTÁS:
Hétfőtől - Péntekig
A bemutatóterem látogatásához időpontegyeztetés szűkséges (+36 30 927-8563)