x

MIHÁCZI KANDALLÓ

MIHÁCZI KANDALLÓ

Ismerje meg Ön is a Miháczi Kandallót!


Miháczi  Kandalló már 1988 óta van jelen a kandallóépítés hazai piacán. 

Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk, számos ismerettel gazdagítottuk cégünket. 

Ma Magyarországon rengeteg vállalkozás foglalkozik kandallóépítéssel, ami nem teszi könnyűvé az ügyfelek számára a választást.  Ha nem tudja, hogy miért pont a Miháczi Kandallót válassza, akkor fussa át érveinket, melyekkel a döntését szeretnénk megkönnyíteni.

Legyen szó akár fatüzelésű kandallóról, kandallókályháról vagy elektromos kandallóról, mi vállaljuk annak  modern, klasszikus, rusztikus stílusú beépítését. 

Kandallócenter irodai munka   Kandallócenter - Miháczi és Társa kft. céges autók


Különösen nagy figyelmet fordítunk az egyedi elképzelések megvalósítására is, hiszen tudjuk, ahogyan nincsen két egyforma kandalló, úgy a vásárlói igények is sokfélék lehetnek. 

A Miháczi Kandalló vásárlói magasabb árfekvésű, exkluzív vagy egyedi gyártásban készült kandallókat keresnek, akik számára a magas szintű műszaki tartalom, korszerű, minőségi anyagok használata mellett, fontos a sokéves szakmai tapasztalat és hozzáértés.

A kandallóval történő fűtés ma már lehetőséget nyújt akár több helyiség fűtésére vagy központi fűtés kialakítására is. Kínálatunkban nagy hangsúlyt helyezünk a panorámaüveges, valamint a két-, három- vagy négyoldalas üvegezéssel ellátott tűzterekre, melyek közül a megrendelők többnyire magas hatásfokú, folytonégő kivitelt választanak.

BemutatóteremBemutatóterem

Referencia munkáinkReferencia munkáink

Filozófiánk

Büszkék vagyunk arra, hogy munkáinkat elégedett ügyfelek ajánlják tovább, pozitív tapasztalatokat osztanak meg másokkal (akik még az építés előtt állnak), ezért fontosnak tartjuk azt is, hogy még hosszú évek után is önfeledten élvezzék a kandallózás által nyújtott élményt.

Megalakulásunk óta fontos küldetésünk, hogy működésünk során olyan megoldásokat alkalmazzunk, melyek a környezetvédelmet szolgálják. Nemcsak a szelektív hulladékgyűjtés alkalmazásával váltunk ,,zöld céggé”, hanem kiemelt figyelmet szentelünk a kandallóépítés során keletkezett csomagolóanyagok megfelelő helyre történő újrahasznosítására is. Olyan termékeket forgalmazunk, melyek az újrafelhasználás, bio szemléletmód rendszerébe jól beilleszthetőek. 
 
Zöld iroda   Megalakulásunk óta fontos küldetésünk, hogy működésünk során olyan megoldásokat alkalmazzunk, melyek a környezetvédelmet szolgálják. Nemcsak a szelektív hulladékgyűjtés alkalmazásával váltunk ,,zöld céggé”, hanem kiemelt figyelmet szentelünk a kandallóépítés során keletkezett csomagolóanyagok megfelelő helyre történő újrahasznosítására is. Olyan termékeket forgalmazunk, melyek az újrafelhasználás, bio szemléletmód rendszerébe jól beilleszthetőek.

Okleveleink   Okleveleink tanúsítják, hogy számos hazai és külföldi szakmai képzésen vettünk részt. Tudásunkat azóta is fejlesztjük és folyamatosan képezzük.

AAA - pénzügyi minősítés   Tripla A (AAA) minősítési besorolást kaptunk az Építőipari Panaszmentességi Információs és Minősítő Rendszer keretei között és szabályainak megfelelően.

AAA - pénzügyi minősítés   Vállalkozásunk Magyarország pénzügyileg legstabilabb cégei között szerepel. Ilyen pénzügyi besorolással csak a cégek 9,82%-a rendelkezik.

Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestülete

 

Szakmai érdekképviseleti tagság: a Vas Megyei Kereskedelmi Iparkamara illetve a Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestületének önkéntes  tagjai is vagyunk. Vállalkozásunk tulajdonosa Miháczi Szilveszter a kézműipari tagozat vezetője, valamint a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke is. 


Szép házak

 

Számos lakberendezési magazinban jelentek meg munkáink: Szép Házak, Otthon magazin, Gerendaházak, Veranda, Otthonok és kertek.  Már négyszer alkalommal is megkértek minket, hogy szakcikket írjunk kandalló témakörben a Szép házak magazinban, amire nagyon büszkék vagyunk.

Elérhetőségeink

SZOMBATHELY

Nyugat-magyarországi bemutatóterem

9797 Nárai, Petőfi u. 100

Épített kandallókkal, kandallóépítéssel kapcsolatos információ
+36 30 927-8563 (H-P :  08:00 - 16:00)

Kandallókályhákkal, elektromos kandallókkal kapcsolatos információ
+36 30 896-0132 (H-P :  07:00 - 15:00)

info@mihaczi.hu

- Termékértékesítés és kiszállítás az egész Magyarország területére.
- Kivitelezési szolgáltatásunk, az alábbi területekre terjed ki:
Vas Megye, Zala Megye, Győr-Moson-Sopron Megye, Veszprém Megye valamint a Balaton térségében.

NYITVATARTÁS:
Hétfőtől - Péntekig
A bemutatóterem látogatásához időpontegyeztetés szükséges (+36 30 927-8563).