x

Jogi nyilakozat

Jogi nyilakozat

JOGI NYILATKOZAT
 
  1. Szerzői jogvédelem
Ezen weboldalt, amely a Miháczi és Társa Korlátolt Felelősségű Társaság - 9797 Nárai, Petőfi Sándor utca 100., cégjegyzékszám: 18 09 110860, adószám: 23782592218 – tulajdona, és amely a hatályos jogszabályoknak megfelelő előírások szerint üzemel, az 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint illeti meg a szerzői jogvédelem.

A weboldal bármely menüpontjának, illetve aloldalának a megnyitása azonnali elfogadását jelenti az alábbi nyilatkozatban szereplő információknak:
  • A www.mihaczi.hu website-on szereplő szövegek, képek, szakmai tudásanyagok, egyéb lapozható és / vagy letölthető kiadványok, termékismertetők a Miháczi és Társa Kft. tulajdonát képezik a fent említett törvénynek megfelelően.
  • A weboldal bármilyen tartalmának a felhasználásához szükséges a Tulajdonos beleegyezése, legyen szó akár részleges felhasználásról, beépítésről, tartalom-átalakításról vagy nyilvános bemutatásról.
  • A weboldal tájékoztatási, értékesítési célokat szolgál a Tulajdonos számára. A látogatók kizárólag személyes célokból nyomtathatják ki vagy tölthetik le a website bármely oldalát, NEM reprodukálás céljából.
  • A weboldalon szereplő bármilyen (szöveges vagy képi) tartalom részleges vagy teljes másolása, reprodukálása, vizuális anyagainak, grafikai stílusának, felépítésének másolása, a tartalmak részleges vagy teljes beépítése más weboldalakra, illetve nyomtatott vagy online módon történő publikálása, értékesítési célokra való újra-felhasználása egyaránt TILOS; továbbá a fent említett szerzői jogvédelemmel kapcsolatos törvénybe is ütköző cselekedetnek minősül.
Ennek értelmében:
A jogsértést elkövetőktől a Tulajdonos a Ptk. ide vonatkozó paragrafusainak megfelelően és a polgárjogi felelősség szabályai szerint kártérítésre tart igényt, és a fent említett 1999. évi LXXVI. számú törvény 94. § e szerint lép fel.

A www.mihaczi.hu weboldal megnyitása a Polgári Törvénykönyv 6:186. § (2) bekezdése szerint a kötbér írásban történt kikötését és írásbeli elfogadását jelenti.

A jogtalan felhasználás, illetve bármilyen más fent említett jogsértés elkövetése esetén a Tulajdonos a kártérítésen felül kötelezi:
  • heti 100 000 Ft + ÁFA kötelező kötbér megfizetésére a jogsértés elkövetője részéről,
  • az esetleges károk megtérítésére a jogsértés elkövetője részéről,
  • közokiratnak minősülő közjegyzői tartalomtanúsítás igénybevétele mellett történik meg a jogosulatlan felhasználás tényének bizonyítása, és ezt követően a jogsértést elkövető részére a kötbér kiszámlázásra került a jogsértést elkövető részére.
  1. Jogi tudnivalók
Minden esetben korrekt üzleti viselkedésre törekszünk, szem előtt tartva vásárlóink érdekeit. Azonban a weboldalunkon szereplő esetleges hibás információkért, téves adatokért, elírásokért, pontatlanságokért, technikai hibákért nem tudunk felelősséget vállalni. Szükség esetén, előzetes jelzés nélkül jogunkban áll módosítani a weboldalon szereplő tudnivalókat, akár részben, akár teljes terjedelmében.

Semmilyen árucikk képpel (ez lehet saját kép, vagy hivatalos termékfotó a gyártó részéről vagy illusztráció), árral és folyószöveges vagy felsorolásos leírással történő bemutatása nem minősül közvetlen ajánlattételnek; a leírásban fellelhető esetleges pontatlanságok miatti károkért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni.  

A www.mihaczi.hu weboldalon szereplő információk tájékoztató jellegűek, mind a termékekre, mind a szakértői írásokra vonatkozóan, utóbbiak nem minősülnek konkrét szakmai tanácsadásnak vagy ajánlatnak, csak informatív jellegűek!

Az ügyfélszolgálat dolgozóival történő kommunikáció e-mailben, chaten vagy telefonon nem minősül szakvéleménynek, továbbá az érdeklődőt nem kötelezik vásárlásra vagy ajánlatok elfogadására. A chaten, e-mailben vagy telefonon váltott üzenetekben szereplő információkat a Miháczi és Társa Kft. nem kezeli bizalmas információként, ez a fajta kapcsolatfelvétel az átgondolt vásárlás előkészítését szolgálja. Vásárlói szerződés hiányában az esetleges chaten, telefonon vagy e-mailben közölt pontatlan információkból adódó felelősséget a Miháczi és Társa Kft. nem vállalja.


Minden jog fenntartva! Miháczi Kandalló| Miháczi és Társa Kft. 2020
 

Elérhetőségeink

SZOMBATHELY

Nyugat-magyarországi bemutatóterem

9797 Nárai, Petőfi u. 100

Épített kandallókkal, kandallóépítéssel kapcsolatos információ
+36 30 013-0160 (H-P :  08:00 - 16:00)

Kandallókályhákkal, elektromos kandallókkal kapcsolatos információ
+36 30 013-0160 (H-P :  07:00 - 15:00)

info@mihaczi.hu

- Termékértékesítés és kiszállítás az egész Magyarország területére.
- Kivitelezési szolgáltatásunk, az alábbi területekre terjed ki:
Vas Megye, Zala Megye, Győr-Moson-Sopron Megye, Veszprém Megye valamint a Balaton térségében.

NYITVATARTÁS:
Hétfőtől - Péntekig
A bemutatóterem látogatásához időpontegyeztetés szükséges (+36 30 013-0160).
Bemutatótermünk 2024.03.10-ig zárva tart!