NYITÓLAP RÓLUNK TERMÉKEK AKTUÁLIS GYAKORI KÉRDÉSEK TERMÉKISMERTETŐK KAPCSOLAT ÁLLÁSAJÁNLAT
 
TERMÉKVÁLASZTÓ
Kandallók
Kandallóbetétek - Tűzterek
Kandallókályhák
Pelletes készülékek
Kiegészítő termékek
Akciós termékek
Elektromos kandallók
 
A legnépszerübb termékek
MK014
MK014 Tovább »
Akciók

Jogi infoCégadatok:

Miháczi és Társa Kft. (továbbiakban Miháczi Kandalló)
Telephelyek:
9797 Nárai, Petõfi u. 100.

1115 Budapest, Ildikó u. 8.
Email: info (kukac)  mihaczi (pont) hu


Szerzõi jogok
Ezen weboldal az 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint szerzõi jogi védelemben részesül.
Ezen weboldal tartalmához kapcsolódó minden jog a Miháczi kandalló tulajdona, vagy annak céljait szolgálja. A weboldalt használók kizárólag saját személyes céljaikra nyomtathatják ki azt. A weboldalt használók nem másolhatják, nem reprodukálhatják, nem tölthetik le, nem publikálhatják újra, nem sugározhatják, nem vetíthetik, nem küldhetik elektronikus formában, nem helyezhetik fel saját weboldalukra, nem módosíthatják és nem hasznosíthatják újra üzleti vagy más egyéb céllal ezen weboldal információit, beleértve különösképpen az információ bármilyen nyilvános újra-értékesítését vagy újra-hasznosítását. A fentiekben leírt cselekmények csak a Miháczi Kandalló írásos engedélyével végezhetõk. A jogsértés esetén Ptk. ide vonatkozó paragrafusai illetve a polgári jogi felelõsség szabályai szerint a Miháczi Kandalló kártérítésre tart igényt, és az 1999. évi LXXVI. számú törvény 94. § e) bekezdése szerint fog fellépni.

Nyilatkozat a személyes adatok védelmérõl

A Miháczi Kandalló számára kiemelt fontosságú cél látogatói és ügyfelei által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A Miháczi Kandalló elkötelezi magát a látogatók személyes adatainak oly módon történõ kezelése mellett, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körûen eleget téve járul hozzá a látogatók biztonságos internetezési lehetõségeinek megteremtéséhez. A Miháczi Kandalló a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi elõírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

Jogi információk

A weboldalunkon feltüntetett információkat elõzetes bejelentés nélkül bármikor megváltoztathatjuk(de nem szokásunk), és nem vállalunk felelõsséget az esetleges elírásokért, azonban mindig törekszünk a tisztességes üzleti magatartás megtartására a vásárlók érdekeinek figyelembevételével.
Ügyfeleink és vásárlóink weboldalunkat csak a saját felelõsségükre használhatják. Használata során felmerülõ károkért felelõsséget nem vállalunk. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelõsséget nem vállalunk!
A vásárolt áruk tulajdonságait és jellemzõit és a vételárat a konkrét árucikk képe mellett találja meg részletesen, melyek nem minõsülnek közvetlen ajánlattételnek.  Az ismertetõ leírás esetleges pontatlanságáért, elírásokért valamint a programhibákból eredõ károkért nem vállalunk felelõsséget. A feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

Adatkezelés

Amennyiben Ön cégünkkel kapcsolatfelvételt kezdeményez, ezzel hozzájárul adatainak a Miháczi és Társa Kft., valamint szerződött partnerei által történő kezeléséhez. Bemutatótermünk felkeresésekor, illetve telefonbeszélgetéseink során minőségbiztosítási okokból kép- és hangfelvétel készülhet, erre azonban kötelesek vagyunk az Ön figyelmét előre felhívni.
Adatait bizalmasan kezeljük, de a megadott adatok törlését Ön bármikor, a későbbiekben is kérheti erre irányuló írásos nyilatkozattal."
 
Amennyiben ön úgy érzi, hogy a szabályzatban foglaltakon túlmenően további kérdése
lenne, vagy problémája merülne fel, illetve olyan észrevételt tenne, amely a nem egyértelmű, illetve további magyarázatra illetve pontosításra szorul, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi e-mail címen:
info (kukac) mihaczi (pont) hu


Copyright © 2013. Miháczi kandalló. All rights reserved.    Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás e-mailben | Jogi info | Vélemény www.ysolutions.hu