NYITÓLAP RÓLUNK TERMÉKEK AKTUÁLIS GYAKORI KÉRDÉSEK TERMÉKISMERTETŐK KAPCSOLAT ÁLLÁSAJÁNLAT
 
TERMÉKVÁLASZTÓ
Kandallók
Kandallóbetétek - Tűzterek
Kandallókályhák
Pelletes készülékek
Kiegészítő termékek
Akciós termékek
Elektromos kandallók
 
A legnépszerübb termékek
MK014
MK014 Tovább »
Akciók

PELLET INFÓMiért érdemes pellet tűzdelésű berendezéssel (kályha – kandalló) fűteni? 


A begyújtás automatikusan történik, ön csak bekapcsolja a kályhát és a fűtés indul is, amiről gondoskodni kell az csak a tartály feltöltése pár naponta és a nagyméretű hamutál ürítése hetente a fűtés intenzitásától függően. Nagy előny az előreprogramozhatóság, így napokra akár hetekre előre beállíthatjuk, mikor kapcsoljon be és ki a kályha. pl.: csak akkor kezd el fűteni a kandalló mielőtt ön hazaér.
A légfűtéses pellet kályha, kandalló működése közben kifúvó ventillátor működik, ami jelentősen lecsökkenti a helyiség befűtésének idejét egyrészt, más részről pedig olyan szobákban ahol a természetes levegőáramlás nem jut el elzártabb bár összenyitott részekbe (pl.: térelválasztással elzárt távolabbi lakásrész) a ventillátor jó megoldást kínál, mert az erősebb légáramlás oda is eljuttatja a meleget.
A vízteres pelletes kályha, kandalló ellátja a fűtésrendszert felhasználva a meglévő csőhálózatot és a radiátorokat, helyettesíthetik vagy kiegészíthetik a hagyományos gázkazánt, lehetőséget teremtve az energiamegtakarításra is.
 
Ha a készülék eléri az előre beállított hőmérsékletet automatikusan "alvó" állapotba megy aminek az az előnye, hogy amikor újra begyújtja magát kevesebb energiát fogyaszt mert nem kell keresztül mennie a komplett begyújtási folyamaton. A kályha beépített hőmérséklet érzékelővel rendelkezik, automatikusan méri a környezet hőmérsékletét, de a központi fűtésre köthető vízteres készülékek ráköthetők szoba termosztátra is.
 
Amikor otthon van, egyszerűen szabályozhatja a kályhát távirányítóval vagy termosztáttal, de egy GSM modul segítségével akár telefonjával is tudja irányítani. A kikapcsolás is önműködően történik, miután kiadja a kályhának a kikapcsolás parancsot, a pellet kályha automatikusan lehűti magát és azután kikapcsol.
 
Egyes pelletes készülékek automatikusan felismerik a pellet minőségét a beépített szenzoroknak köszönhetően, így égés közben a kályha az égés minőségének megfelelően adagolja az égéshez szükséges levegőt és ennek megfelelően szabályozza a füstgáz ventillátort is. Így összességében egy teljesen automata és akár 95% hatásokon üzemelő készüléket kapunk, ami sok időt spórolhat meg önnek és családjának. A kályha telepítése egyszerű nem igényel bonyolult munkálatokat, csak füstcső bekötést és egy elektromos dugaszoló aljzatot.
A kisméretű füstcsőátmérő miatt elegendő kisebb keresztmetszetű kémény. A pelletes kályhák, kandallók nemcsak csúcsminőséget hoznak életébe, de költséghatékony megoldást is kínálnak.
Tökéletes felkészülésből, tökéletes kandalló

Sok esetben a kandalló elhelyezésére nem fordítunk elég figyelmet, és amire kandallóépítésre kerül a sor, sok esetben csak kényszermegoldásokkal valósítható meg álmai kandallója.
Emiatt már a tervezés fázisában keressen meg minket, vagy töltse le kandallótervezési kézikönyvünket a http://mihaczi.hu/tervezes webcímről.


Copyright © 2013. Miháczi kandalló. All rights reserved.    Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás e-mailben | Jogi info | Vélemény www.ysolutions.hu